Såpbubbelmaskin med Musik Red +36 m

249 kr

I lager

Bubbeldino – Musikalisk Såpbubbelmaskin

Förvandla lektiden till ett magiskt äventyr med Bubbeldino, den musikaliska såpbubbelmaskinen som väcker glädje hos barn och vuxna. Fyll bara den färgglada dinosauriens mun med en blandning av 30% flytande tvål och 70% vatten, tryck sedan på on/off-knappen för att starta skojet. Se hur bubblorna svävar iväg samtidigt som Bubbeldino underhåller med roliga melodier.

Enkel Användning och Långvarig Kul

Denna såpbubbelmaskin är designad för att vara barnvänlig och enkel att använda. En perfekt aktivitet för festen, lekstunden utomhus eller som ett roligt inslag i det dagliga badet. Bubbeldino kräver två 1,5 V AA batterier för att få igång musik och bubblor (observera att batterier inte medföljer vid leverans).

Rekommenderad Ålder och Säkerhet

Med en rekommenderad ålder på 36 månader och uppåt är Bubbeldino en trygg och uppskattad leksak som främjar barnets utveckling och upptäckarglädje. Leksaken uppfyller säkerhetskraven och är ett säkert val för timmar av underhållning. Förbered dig för bubblande skratt och musikalisk lek med Bubbeldino!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010760