Fleecefilt & Gosedjur Hjärta Blå Hund

206 kr

I lager

Mjuk Fleecefilt & Gosedjur Set

Skäm bort ditt barn med detta underbara set bestående av en mjuk fleecefilt och ett charmigt gosedjur i form av en hund. Detta set är den perfekta kombinationen för mysiga stunder hemma eller som en tröstande följeslagare under resor.

Produktdetaljer

Gosedjuret, en vänlig hund, mäter 23 cm i höjd och är tillverkad för att vara ett tryggt och kärleksfullt lekkamrat för ditt barn. Fleecefiltens generösa mått på 90×75 cm erbjuder värme och komfort under vilostunder. Båda delarna av setet är framställda i 100% polyester, vilket garanterar långvarig mjukhet och hållbarhet.

Skötselråd

För att upprätthålla filtens och gosedjurets mjukhet och renhet, kan de tvättas i maskin på 30 grader. Detta praktiska skötselråd säkerställer att ditt barn kan njuta av sin mjuka följeslagare och mysiga filt länge.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010763