Babynest Lekbåge Beige Våfflad 65×28 cm

999 kr

I lager

Babynest med avtagbart tyg med mjuk bomullsbas och barriär i våfflat bomullstyg. Avtagbar lekbåge i sammet med 3 leksaker: Kanin, uggla & hund. Carlo Baby Nest är den perfekta första sovplatsen för bebisen.Med mjuk vadderad kant som omger barnet samt en skön madrass. Tyget tas enkelt av vid tvätt. Öppnas upp nertill för att användas i takt med att barnet växer. Praktiskt väska för resa eller transport medföljer.

Storlek: 65 x 28 cm
Ålder: 0-6 mån

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006730