0%

Project Bag Tygpåse 31 cm

359 kr

Praktisk projektväska som används för stickning och andra hantverksprojekt, för de kreativa mammorna och deras barn. Vi har tagit fram en vacker, rymlig och funktionell projektväska som kan hjälpa till att organisera och transportera allt material, verktyg och tillbehör som behövs för att göra sina skapelser.

Vävda bomullsremmar så det är lätt att ta med väskan på språng
Dra i snörena för att enkelt stänga väskan
Massor av innerfickor, inklusive 2 fickor som kan stängas för att säkra små delar
En rund form så att påsen kan förvandlas till en öppen korg med enkel åtkomst till innehållet
Utvändig beläggning gör påsen vattenavvisande och lättare att rengöra
Maskintvättbar i 30 grader
Tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull Projekt Väska i vita nyanser.

Mått: 31x26x26 cm
Primärt material: Yttertyg: 100 % organisk bomull. Fyllning: 100 % Oeko-tex Standardpolyester – OCS Tillverkad av 72 % ekologiskt odlat material. Kategori: OCS Certified – ETKO 4401 Kategori: OCS Certified – ETKO 4401

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: