Muslinfilt 3-Pack GOTS Ashley Mix 70×70 cm

199 kr

I lager

Blandade 3-pack av våra mjuka muslindukar i 100% ekologisk premium GOTS-certifierad bomull. 3-packet är inslaget med grått band, vilket gör det till en bra presentidé. Multifunktionell och perfekt för skötbordet, vagnen eller att gosa med. Efter tvätt kommer muslinen att få en lätt strukturerad look. Muslindukarna har 4 lager muslin, som väger 145 gram per m2, vilket gör den exceptionellt mjuk och hållbar. Dessutom är de organiska fibrerna extra långa, vilket gör tygerna mjukare.

Storlek: 70 x 70 cm
Färg: Ashley, Coral, Latte
Material: 100% Ekologisk Bomull
Tvätt: 60 °C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004505