0%

Mini Ryggsäck Förskola 30 cm

399 kr

Liten men ändå rymlig ryggsäck för dagisbarn. Den quiltade ryggsäcken är perfekt för vardagliga saker såväl som för helgutflykter. Lätt, belagd och designad med en bröstrem för förbättrad komfort och funktionalitet.

Mått: H: 30 cm, B: 21 cm
Primärt material: Ryggsäcken är vattenavvisande och tillverkad av återvunnen polyester certifierad STANDARD 100 av OEKO-TEX®”

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: