0%

Haklapp Silikon 29 cm 2-pack

159 kr

Set med två vackra och praktiska silikonhaklappar designade med en vacker blom eller regnbågsutsmyckning som gör att den lilla kan äta med stil. Haklappen är perfekt när ditt barn lär sig att äta själv eftersom den har en rymlig skål som samlar spilld mat vilket gör varje måltid mycket enklare. Den vackra designen och färgen på haklappen gör den till ett elegant tillskott vid familjens middagsbord. Levereras i ett set med två haklappar i matchande färger. Livsmedelsgodkänd silikon. Tål maskindisk. Silikon av livsmedelskvalitet är en ogiftigt, luktfritt material som inte innehåller några skadliga kemikalier som BPA, latex, bly och ftalater. Dessutom är det miljövänligt och lämpar sig för långvarig användning på grund av sin höga hållbarhet.

Mått: 29,3 x 21 x 3 cm
Primärt material: 100 % silikon fri från PVC, BPA och ftalater.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: