Dra På Lakan Satin 80×200 cm Vit

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 319 kr.

I lager

Beskrivning

Dra på lakan Satin 80×200 cm Vit – Lyxig komfort för din säng

Dra på lakan Satin 80×200 cm Vit från Borganäs of Sweden erbjuder en överlägsen sovupplevelse med sin mjuka och följsamma bomullssatin. Detta formsydda dra-på-lakan är utformat med resår i sidorna för att säkerställa att det sitter säkert och smidigt runt bäddmadrassen, vilket gör bäddningen enkel och bekväm.

Med en konstruktion av 40×40/135×80 och 215 trådar per tum (TC), kombinerar detta lakan hållbarhet och en lyxig känsla. Den vita färgen ger ett rent och elegant utseende som passar alla sovrum. Storleken på 80×200 cm med en invikning på 30 cm gör att lakanet passar perfekt till madrasser med en höjd upp till 10 cm.

Dra på lakan Satin är en del av Borganäs breda sortiment och finns tillgängligt i flera olika färger och storlekar för att passa just dina behov och preferenser. Tillverkad av 100% bomull, erbjuder detta lakan en hög andningsförmåga och en sval känsla mot huden, vilket bidrar till en bekväm nattsömn.

Tvättråden är enkla och praktiska – maskintvätt vid 60 grader med vanligt tvättmedel, men undvik att använda blekmedel för att bevara lakanets kvalitet och färg. Dessutom är detta lakan certifierat enligt OEKO-TEX MADE IN GREEN, vilket garanterar att det är tillverkat med hänsyn till både miljön och din hälsa, fritt från skadliga kemikalier.

Dra på lakan Satin 80×200 cm Vit kombinerar funktionalitet, komfort och en elegant design, vilket gör det till ett utmärkt val för att förbättra din sovupplevelse och ge din säng ett lyxigt utseende.

Artikelnr: MX-0012214

Material & hållbarhet

Material: 100% Bomull

Hållbarhet: Oeko-Tex

Mått: 80x200 cm. Invik 30 cm

Tvättråd

Maskintvätt 60° med tvättmedel. Ej blekmedel

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.