Basic Frotté Tvättlappar 25×25 cm Mellanblå

52 kr

I lager

Borganäs Basic tvättlappar är tillverkade i en slät öglefrotté med ett klassiskt mönster i form av vävda bårder nedtill.

Tvättlapparna har god absorptionsförmåga. Används till exempel som gästhandduk, till ansiktet eller för babyn. Säljs i 5-pack och finns i flera olika färger.

Serie: Basic
Material: 100% Bomull
Konstruktion: Slät öglefrotté
Storlek: 5-pack 25×25 cm
Färg: Mellanblå
Egenskaper: God uppsugningsförmåga
Typ: 400 g/m²
Tvättråd: Maskintvätt 60° med tvättmedel. Ej blekmedel
Certifikationer: OEKO-TEX
Certifieringsnummer: 12.HBD.07791

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004699