Åsna Fleecefilt Offwhite 102×76 cm

179 kr

I lager

Charmiga fleecefilt från Bobobaby. Denna mjuka och mysiga filt i härlig offwhite färg, med en bedårande lekfull åsna som garanterat kommer att förtrolla ditt barn. Den är perfekt för att svepa in din lilla älskling i värme och komfort, och den generösa storleken på 102×76 cm ger gott om utrymme för att krypa ihop eller sträcka ut sig. Så om du letar efter en perfekt present till en nyfödd eller vill ge din egen bebis det bästa, är Bobobaby’s fleecefilt det perfekta valet. Med dess förtjusande design och högkvalitativa material kommer den snabbt att smälta hjärtat hos både dig och din lilla bunt av glädje.

Storlek: 102 x 76 cm
Färg: Offwhite
Material: 100% Polyester
Maskintvätt 30 °C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009562