Sovmask Beauty Care Guld

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 50 kr.

I lager

Skönhet och komfort med vår silkes sovmask

Upptäck den ultimata komforten för din sömn med vår silkes sovmask. Silket är inte bara behagligt mot huden, det har också temperaturreglerande ingredienser som hjälper dig att hålla dig sval och bekväm under hela natten. Ge dig själv den bästa förutsättningen för en god natts sömn med vår silkes sovmask.

Vår sovmask finns i två vackra färgvarianter, natur eller rosa.

Oavsett om du föredrar en mer neutral look eller vill addera en touch av färg till din sömnupplevelse, har vi något som passar din personliga stil. Välj din favoritfärg och njut av den lyxiga känslan av silke mot ditt ansikte.

Mjukt band som lämnar inga märken och minimalt slitage på håret

Masken har ett mjukt och bekvämt band som inte lämnar några oönskade märken på ditt ansikte. Dessutom sliter den minimalt på ditt hår, så du kan vakna upp med vackert och friskt hår varje morgon.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008401