Skrubbhandske Återvunnet Material Vit

59 kr

I lager

Intensiv exfoliering för frisk hud

Vår skrubbhandske är utformad för dem som föredrar en mer intensiv exfoliering. Den effektiva textilen tar bort döda hudceller och främjar cirkulationen i huden, vilket resulterar i en frisk och strålande hud. Om du letar efter en djuprengöring och en föryngrande upplevelse är denna handske perfekt för dig.

Naturlig detox och mjukgörande effekt

Användningen av vår skrubbhandske liknas vid en naturlig detox för din hud. Den avlägsnar orenheter och stimulerar hudens naturliga funktioner. Samtidigt gör den din hud mjuk och len, vilket ger dig en känsla av fräschhet och välbefinnande.

Två färger för din personliga stil

Vi erbjuder denna skrubbhandske i två vackra färger, natur och ljusgrön, så att du kan välja den som passar din personliga stil bäst. Oavsett färgval kommer resultatet vara en renare och friskare hud.

Vår skrubbhandske tillverkad av återvunnet material är det perfekta verktyget för en intensiv exfoliering och en naturlig detox för din hud. Den ger dig en friskare och mjukare hud samtidigt som den tar hand om miljön genom att använda återvunnet material.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008384