Skägg- & Mustaschsax 729

Det ursprungliga priset var: 75 kr.Det nuvarande priset är: 68 kr.

Slut i lager

Precisionsskär med japanskt rostfritt stål

Vår skägg och mustaschsax är tillverkad med skär av högsta kvalitet i japanskt rostfritt stål. Denna kvalitet säkerställer att saxen är skarp och hållbar, vilket ger dig möjlighet att trimma och forma ditt skägg och mustasch med precision och noggrannhet.

Bekvämt fingerstöd för enkel användning

För att underlätta användningen är vår sax utrustad med ett praktiskt fingerstöd. Detta fingerstöd ger dig en bekväm och stabil grepp om saxen, vilket gör det enkelt att trimma och forma ditt skägg och mustasch enligt dina önskemål.

Ultimat verktyg för precision och kvalitet

Vår skägg och mustaschsax i japanskt rostfritt stål är det ultimata verktyget för alla som värdesätter precision och kvalitet i sin skönhetsrutin. Med detta verktyg kommer du att kunna uppnå den look du önskar med lätthet och stil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008373