Rakborste 726

75 kr

I lager

Syntetisk borst för överlägsen raklödder

Vår rakborste är utrustad med högkvalitativa syntetiska borsthår som är utformade för att skapa en rik och frodig raklödder. Dessa borsthår är mjuka på huden och effektiva på att blanda tvål eller rakkräm jämnt för en smidig rakning.

Eleganta trähandtag för stil och komfort

Det eleganta trähandtaget på vår rakborste ger inte bara ett stilfullt utseende utan också en bekväm och stadig grepp. Handtaget är utformat för att ligga bra i handen och ge dig full kontroll över borsten under rakningen. Detta är ett oumbärligt verktyg för den som värdesätter en professionell rakningsupplevelse.

Vår rakborste med syntetisk borst och trähandtag är skapad för att ge dig en överlägsen rakningsupplevelse. Med dess syntetiska borst och eleganta trähandtag kan du skapa en rik raklödder med lätthet och stil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008381