Duschboll Rami Beauty Care

49 kr

I lager

Bomull & Rami för överlägsen hållbarhet

Vår sköna och mjuka duschboll är tillverkad av en blandning av bomull och rami (kinagräs), vilket ger den en imponerande styrka och hållbarhet. Den kan användas dagligen utan att tappa i kvalitet, och dess robusta konstruktion gör den till ett pålitligt verktyg för din dagliga hygienrutin.

Mjuk peeling och praktiskt rep för upphängning

Denna duschboll är inte bara perfekt för daglig tvätt utan erbjuder också en mild kroppspeeling. Dess mjuka yta är skonsam mot huden och hjälper till att avlägsna döda hudceller. Dessutom är den utrustad med ett praktiskt rep för enkel upphängning, vilket gör att du kan hålla din duschboll ren och torr mellan användningarna.

Vår duschboll av bomull och rami är det idealiska tillskottet till din dagliga hygienrutin. Den är stark, hållbar och kan användas för daglig tvätt eller mild peeling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008383