Duschboll Komfort X2 Beauty Care

49 kr

I lager

Daglig tvätt och mild massage

Våra sköna och mjuka duschbollar är perfekta för daglig användning i badet eller duschen. Du kan använda dem för att tvätta din hud skonsamt och effektivt samtidigt som de erbjuder en mild kroppsmassage. Dessa bollar är skonsamma mot huden och passar alla hudtyper, vilket gör dem till ett mångsidigt och oumbärligt badtillbehör.

Praktiskt rep för upphängning

För att göra användningen ännu bekvämare är våra duschbollar utrustade med rep för enkel upphängning och torkning. Detta gör att du kan hålla dina bollar rena och torra mellan användningarna och förlänger deras livslängd.

Våra sköna och mjuka duschbollar i 2-pack är det perfekta tillskottet till din dagliga hygienrutin. De är mångsidiga, praktiska och skonsamma mot huden. Använd dem för daglig tvätt och njut av en mild massage samtidigt. Med det medföljande repet är de också lätta att hänga upp och hålla rena.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008382