Badsvamp Beauty Care Rosa

49 kr

I lager

Ökad löddring och rengöringseffektivitet med perforerad badsvamp

Vår klassiska badsvamp har utrustats med perforering för att öka löddringen och rengöringseffektiviteten. Detta gör det lättare än någonsin att få ett rikt och krämigt lödder när du tvättar dig, vilket ger en grundlig rengöring och en skön duschupplevelse.

Praktisk upphängning med rep – Mått 9x12x5,5 cm

För bekväm förvaring och snabb torkning har badsvampen ett rep för upphängning. Du kan enkelt hänga den i duschen eller på annan lämplig plats när den inte används. Måtten på 9x12x5,5 cm gör den kompakt och enkel att hantera.

Klassiska Badsvamp

Den perfekta följeslagaren för din duschrutin. Den ökar löddringen och rengöringseffektiviteten samtidigt som den har en praktisk upphängningsfunktion och ett urval av tre färger att välja bland.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008393