Napphållare Pink classic

59 kr

I lager

Vacker napphållare i sober rosa med ett hjärtformat metall clips i guld färg designad av Bjällra of Sweden.

Tappa inte bort nappen med exklusiv napphållare från vår populära Pink Classic Collection!
Se till att minstingen inte tappar bort nappen med denna Napphållare från Pink Classic collection designad av Bjällra of Sweden. Alla vet vi vilket kaos det kan bli när man går på stan, åker buss eller precis påbörjat den långa bilresan och nappen försvinner. Från en lugn och fin stund till full kaos på några få sekunder. Se till att nappen inte ramlar ner och gömmer sig. Med en napphållare i sober rosa med vackert mönster kommer minstingen både vara stilig och säker på att nappen alltid är i närheten.

Napphållaren är tillverkad enligt säkerhetsstandard EN 12586 . Ringen är i 100% silikon som är av hög kvalité för att vara säker på att nappen sitter kvar där du lämnade den. Silikon ringen är lätt töjbar vilket gör att den passar till de flesta nappar. Man kan enkelt rengöra napphållaren Pink Classic collection med en fuktig trasa för att den ska hålla sig ren och man slipper obehaglig lukt.

Varför ska man köpa Exklusiva Nappphållare från Bjällra Couture?
– Silikonring som passar de flesta nappar.
– Hjärt format metall clips i guld färg med en vacker och tidlös design
– Ring: 100% silikon.
– Rengör med fuktig trasa.

EN 12586

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004295