Napphållare Black faux leather

95 kr

I lager

Trendig napphållare i svart konstläder desig Bjällra of Sweden.

Tappa inte bort nappen med trendig napphållare i svart konstläder
Se till att minstingen inte tappar bort nappen med denna Napphållare i svart konstläder från Bjällra of Sweden. Alla vet vi vilket kaos det kan bli när man går på stan, åker buss eller precis påbörjat den långa bilresan och nappen försvinner. Från en lugn och fin stund till full kaos på några få sekunder. Se till att nappen inte ramlar ner och gömmer sig. Med en napphållare i svart konstläder kommer minstingen både vara stilig och säker på att nappen alltid är i närheten.

Bandet på napphållaren är gjort av svart konstläder och ringen 100% silicon som är av hög kvalité för att vara säker på att nappen sitter kvar där du lämnade den. Siliconringen är lätt töjbar vilket gör att den passar till de flesta nappar, men vi rekommenderar Bjällra of Swedens exklusiva och snygga nappar för ett matchande set. Man kan enkelt rengöra napphållaren Black Faux leather med en fuktig trasa för att den ska hålla sig ren och man slipper obehaglig lukt.

Varför ska man köpa Exklusiva Nappphållare från Bjällra of Sweden?
– Silikonring som passar de flesta nappar.
– Band i svart konstläder.
– Kombinera med en napp från Bjällra of Sweden för ett matchande set.
– Band: konstläder.
– Ring: 100% silikon.
– Rengör med fuktig trasa.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004292