2-pack Nappar Latex Stl 2 Ivory/Dark Oak

110 kr

I lager

Bibs Nappar – Optimerad Komfort och Säkerhet för Din Baby

Vår nappsugdel är försedd med en ventil som släpper ut luft när barnet trycker på sugdelen, vilket gör att den plattas till och formar sig naturligt efter barnets munhåla. Tillverkad av naturgummi latex, ett naturligt material där färgvariation kan förekomma, garanterar vi en säker och anpassningsbar användning.

Minskat Hudkontakt för Ökad Trygghet

Den runda, lättviktiga skölden är designad för att minimera kontakt med barnets känsliga hud runt munnen, vilket minskar risken för fuktansamling från saliv som kan leda till utslag och irritation. Skölden, som är tillverkad av 100% säker livsmedelsklassad PP, är enhetlig i storlek för att passa alla sugdelar.

Storlekar för Varje Utvecklingsstadium

Våra nappar finns tillgängliga i storlekarna 1, 2 och 3, gjorda av naturgummi latex för att möta ditt barns behov genom olika stadier av tillväxt och utveckling:

Storlek 1: 0+ månader Storlek 2: 6+ månader Storlek 3: 18+ månader

Tänk på att dessa storlekar endast är riktlinjer baserade på vår erfarenhet och rekommendation.

Högsta Kvalitetsstandard och Etiska Principer

Alla våra produkter uppfyller Europeisk Standard EN 1400+A2, vilket säkerställer att de håller högsta möjliga kvalitetsstandard. Vi tar även stort ansvar för miljön och de framtida generationerna genom att utveckla våra produkter med största hänsyn till planeten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010374