Napp Latex Stl 2 Symmetric Sage/Hunter Green 2p

Det ursprungliga priset var: 121 kr.Det nuvarande priset är: 85 kr.

I lager

Beskrivning

Naturlig Anpassade Nappar för Ditt Barns Komfort

Vår nappsugdel är utrustad med en ventil som släpper ut luft när barnet trycker på sugdelen, vilket gör att sugdelen plattas till och naturligt formar sig efter barnets munhåla. Sugdelen är tillverkad av naturgummi latex, och eftersom det är ett naturligt material kan färgvariationer förekomma.

Designad för Minsta Möjliga Hudkontakt

Den runda, lättviktiga skölden vänds bort från det känsliga och ömtåliga huden runt barnets mun för att säkerställa minimal kontakt med barnets näsa och mun. Detta minskar risken för fuktansamling från saliv som kan orsaka utslag och ömma fläckar. Skölden kommer i en storlek oavsett sugdelens storlek och är gjord av 100% säker livsmedelsklassad PP.

Storleksguide

Det är viktigt att informera er om att våra olika storlekar endast är en vägledning att följa. Vår erfarenhet visar att följande storlekar generellt rekommenderas:

Storlek 1: 0+ månader
Storlek 2: 6+ månader

Kvalitet och Etik

Alla våra produkter uppfyller Europeisk Standard EN 1400+A2. Vi utvecklar våra produkter med största omsorg för planeten och för de barn som kommer att ärva den, vilket återspeglas i vår etiska produktionsprocess.

Artikelnr: MX-0010366

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.