Napp Boheme Latex Stl 2 Woodchuck/Blush 2p

Det ursprungliga priset var: 131 kr.Det nuvarande priset är: 92 kr.

I lager

Beskrivning

Boheme Nappar

Boheme Napp: Omfamna Naturlig Elegans och Komfort

Inspirerad av den moderna bohemiska stilen kombinerar Boheme-nappen naturliga element och en organisk silhuett i en fräsch, kreativ och estetisk design. Designad och tillverkad i Danmark/EU, är denna napp ett bevis på kvalitet och genomtänkt hantverk.

Unik Sugdesign

Boheme-nappens runda sugdel är utformad för att efterlikna mammans mjuka bröstvårta och främja naturlig amning. Den stöder korrekt tungplacering och en sugteknik liknande amning, vilket gör den rekommenderad av barnmorskor. Utrustad med en ventil, den låter luft att fly när barnet suger på den, vilket möjliggör att sugdelen formar sig naturligt efter barnets munhåla.

Tillverkad av naturlig gummi latex, den omfamnar variabiliteten av naturliga material, vilket kan resultera i färgvariationer.

Sköld för Känslig Hud

Den lätta, runda skölden är omsorgsfullt designad för att minimera kontakt med barnets näsa och mun, vilket minskar risken för fuktuppbyggnad från saliv som kan orsaka utslag. Tillverkad av 100% säkert livsmedelsklassat PP, den kommer i en storlek lämplig för alla sugstorlekar.

Storlek och Säkerhet

Tillgänglig i storlekarna 1 (0+ månader) och 2 (6+ månader), våra storlekar fungerar som en allmän vägledning baserad på omfattande erfarenhet. Boheme-nappen uppfyller Europeisk Standard EN 1400+A2, vilket säkerställer att den är säker för ditt lilla barn.

Nattversion Tillgänglig

För enkelhet under natten, kommer Boheme-nappen också i en nattversion utrustad med en självlysande funktion, vilket säkerställer att ditt barn finner tröst vid vilken timme som helst.

Åtagande till Etisk Produktion

Vi är hängivna till att producera våra produkter med största hänsyn till planeten och de framtida generationerna som kommer att ärva den, och upprätthåller etiska standarder i varje skapad del.

Artikelnr: MX-0010386

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.