Myggfångare med UV/LED-lampa

Det ursprungliga priset var: 589 kr.Det nuvarande priset är: 471 kr.

I lager

Beskrivning

Kompakt myggfångare med UV/LED-lampa

bblüv Myggfångare är designad för att effektivt skydda din familj mot mygg- och insektsbett. Med sin UV/LED-lampa lockar den till sig flygande insekter och fångar dem säkert med hjälp av en ultratyst sugventil.

Ultratyst sugventilteknik

Myggfångaren använder avancerad sugventilteknik för att diskret och effektivt fånga in mygg och andra flygande insekter i den avtagbara uppsamlingskoppen, vilket gör enheten idealisk för användning både dag och natt.

Enkel och bärbar

Utformad för maximal bekvämlighet, är denna myggfångare lättanvänd med en enkel one-touch knapp. Dess kompakta storlek och lätta design gör den enkel att ta med sig överallt, säkerställande skydd mot insekter var du än är.

Inkluderar USB-kabel

bblüv Myggfångaren levereras med en USB-kabel, vilket gör det möjligt att enkelt ladda enheten via vilken USB-strömkälla som helst (notera att USB-adapter inte ingår).

Tekniska specifikationer

Med en storlek på 15,2×15,2×22,2 cm, kombinerar myggfångaren innovativ UV/LED-lampa och sugventileringsteknik med en ultratyst och energieffektiv drift. Den avtagbara uppsamlingskoppen gör det enkelt att tömma och rengöra enheten.

Artikelnr: MX-0010858

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.