Skriv & Sudda – Addition

149 kr

Slut i lager

“Lär Dig Addition på Ett Roligt Sätt” är en interaktiv barnbok som gör matematik till ett spännande äventyr. Med bara 12 sidor omvandlar denna unika bok lärandet till en lekfull och engagerande upplevelse, speciellt utformad för att hålla barnets uppmärksamhet och stimulera deras kreativa tänkande.

Om Boken:
Barnboken erbjuder en hands-on inlärningsupplevelse där barnen användar pennan för att lösa talen direkt i boken och sedan drar i flikarna för att omedelbart se om de fick rätt svar. Det är en intuitiv och interaktiv metod för att hjälpa barn att bygga självförtroende i deras matematiska färdigheter.

Specifikationer:

Sidor: 12 interaktiva sidor fyllda med utmanande och roliga matematikproblem.
Interaktiv Inlärning: Barnet engageras aktivt i lärandeprocessen, vilket gör inlärningen mer effektiv och minnesvärd.
Varför Välja Denna Barnbok?
Denna pedagogiska resurs skiljer sig från traditionella barnböcker genom att den aktivt involverar barnet i inlärningsprocessen. Det är inte bara en bok – det är ett verktyg som förvandlar matematiklärandet till ett äventyr, vilket gör varje sida till en upptäcktsresa i siffrornas värld.

Fördelar:
Självrättande: Barnet får omedelbar feedback på sina svar, vilket främjar självständigt lärande.
Engagerande: Den interaktiva naturen håller barnets intresse och gör inlärningen till en lek.
Pedagogisk: Varje sida är designad för att stärka och bygga på barnets matematiska färdigheter.

Öppna dörren till en värld där inlärning och lek går hand i hand. Med denna barnbok blir varje sida en möjlighet för ditt barn att utforska, lära och växa. Matematik har aldrig varit så roligt!
I en tid då utbildningsresurser flödar, står “Lär Dig Addition på Ett Roligt Sätt” ut som en banbrytande barnbok som inte bara utmanar utan också uppmuntrar barnets kreativa och kritiska tänkande. Missa inte denna chans att förvandla lärandet till ett äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007964