Magisk vattenmålning – Fordon

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 103 kr.

I lager

Utforska ”Magisk vattenmålning – Fordon”, den Magiska Vattenmålarboken med Fordonstema

Denna unika och innovativa vattenmålarbok för barn erbjuder timmar av rolig och kreativ lek. Med temat fordon, är denna bok perfekt för små äventyrare som älskar att utforska och lära sig. Allt som behövs för att väcka bilderna till liv är vatten, och det bästa av allt, när bilderna torkar kan de målas om och om igen!

Återanvändbar och Lärorik

– Format: 217×175 mm
– Åldersgrupp: 3+
– Sidor: 56
– Egenskaper: Återanvändbara sidor som kan målas om med vatten, innehåller roliga fakta och utrymme för fri teckning.

Kreativitet och Lärande

Denna vattenmålarbok är inte bara underhållande utan också lärorik. Den innehåller massor av bilder på olika fordon samt roliga fakta som stimulerar barns nyfikenhet och lärande. De tomma sidorna ger utrymme för barnen att öva på sina nya kunskaper och utveckla sin kreativitet.

Perfekt för Unga Konstnärer

Med en storlek som är lätt att hantera för små händer, är denna målarbok idealisk för barn över 3 år. Den är perfekt för att utveckla motoriska färdigheter och uppmuntra till kreativt uttryck, samtidigt som den erbjuder en rolig och interaktiv upplevelse.

Praktisk och Hållbar

Denna vattenmålarbok är designad för att vara hållbar och lätt att använda. Den återanvändbara funktionen gör den till ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ till traditionella målarböcker.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009493