Sip-not-drip! Spillsäker Solid 200 ml

69 kr

Detta är den självklara måltidsmuggen för barn över 6 månader som ska börja introduceras för riktig mat. För barn som druckit ur flaska tidigare är Easy sips mjuka drickpip i silikon välbekant, vilket under-lättar övergång från flaska till mugg. Muggen är praktiskt spillfri, har rejäla handtag och är enkel att plocka isär och rengöra. Det hygieniska locket som skyddar pipen gör att flaskan är perfekt att stoppa ner i väskan och ta med sig på språng.

Volym: 200 ml
Ålder: 6+ mån
Lock: Polyetylen (HDPE)
Bas: Polypropen (PP)
Ventil: Bergaflex Termoplastisk elastomer (TPE)
Muggen uppfyller standard EN 14350.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: