Sip-not-drip! Spillsäker 200 ml

Sip-not-drip är en spillfri barnmugg med hård drickpip för barn som vill lära sig att dricka själv. Anpassad för all kall dryck utom kolsyrat. Den är spillfri och släpper bara ut väska när barnet dricker. Endast två delar så den är enkel att göra ren, sätta ihop och hålla reda på. Smarta handtag som är lätta att hålla i.

Volym: 200 ml
Material: Polyetylen (PE), Polypropen (PP)
Ventil: Termoplastisk elastomer (TPE)
Muggen uppfyller standard EN 14350 och är BPA-fri.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: