Gift box Bella EdP 50ml & Shower Gel 200ml

875 kr

I lager

Feminin charm och sofistikering:

Bella EdP är en doft som kombinerar kvinnlig självsäkerhet med en sofistikerad intensitet, perfekt för den moderna kvinnan.

Frisk och blommig doftkomposition:

Denna doft framhäver en härlig kombination av frisk citrus och frukt, samt ett blommigt hjärta som tillsammans skapar en förtrollande aura.

Toppnoter av frukt och blom:

Toppnoterna inkluderar rosa grapefrukt, svartvinbär, sammetsblomster och gul mandarin, vilket ger en fräsch och livlig öppning.

Hjärtnoter av ros och gardenia:

Hjärtnoterna består av rose absolute, rose superessence och gardenia, vilket tillför en djup och rik blommighet.

Basnoter för en varaktig intryck:

Basnoterna innehåller vattenackord, mysk och orcanox™, som ger en varaktig och förförisk finish.

Perfekt presentförpackning:

Denna presentförpackning är en idealisk gåva, som kombinerar både EdP och en matchande duschgel för en fullständig doftupplevelse.

Ingredienser

Alcohol, Parfum, Aqua, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Isoeugenol, Linalool, Bht, Ci 60730

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008527