Gift Box Signature EdT 50ml & Shower Gel 200ml

725 kr

I lager

Sofistikerad och maskulin doft: Denna herrparfym kombinerar träiga orientaliska noter med Fougère för att skapa en spännande och sofistikerad doftprofil som utstrålar framgång och pondus.

Unik doftkomposition: Doften öppnar med noter av cypress, bergamott, äpple och rosépeppar, som övergår i ett hjärta av akigalaträ, ormbunke och patchouli, och avslutas med en bas av läder, bärnsten, labdanum och cypriol.

Idealiskt presentset: Setet innehåller Baldessarini Signature EdT (50 ml) och Baldessarini Signature Shower Gel (200 ml), vilket gör det till en perfekt gåva för den stilmedvetne mannen.

Elegant och uttrycksfull: Denna doft och duschgel är skapade för att ge ett uttrycksfullt och varaktigt intryck, och för att förstärka den maskulina charmen.

Ingredienser

Alcohol, Parfum, Aqua, Linalool, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citral, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Bht, Ci 60730

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008526