0%

Bitring Blomma

39 kr

Babyono gelfylld bitring designades med de smås behov i åtanke. Formen och exceptionellt låg vikt säkerställer ett bekvämt grepp för de små händerna. Att tugga på bitringen lindrar tandköttssmärta och klåda, och hjälper även barn att skära sina första tänder. Bitringen är mycket effektivare för att lindra tandsmärtan när den är sval.

Gelén i bitringar (det så kallade silikonhartset) utgör ingen hälsorisk om en liten mängd av misstag sväljs. I sådana fall rekommenderar vi standardobservation och att ge barnet vätska för att snabbare driva ut ämnet från kroppen. Vi rekommenderar att du kontaktar din läkare om du upplever några störande symtom.

Se också till att bitringen inte har skadats och att det inte finns något läckage av ämnet innan du ger barnet tandningen.

 

Tekniska egenskaper

  • när den kyls i kylen håller den tjocka gelén den svala temperaturen under en längre tid och lindrar tandköttssmärtan mer effektivt
  • den varierade ytan hjälper till att lugna ditt barns kliande tandkött som irriteras i tandtagningsprocessen
  • på grund av sin lilla och lätta form är bitringen bekväm för ditt barn att hålla i sina små händer
  • hjälper till att öva på att greppa och föra föremål från en hand till en annan
  • tillverkad av säkra, hållbara material
  • fri från BPA

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: