Virkad Skallra Val

139 kr

I lager

Charmig och greppvänlig virkad skallra

Upptäck den perfekta lekkamraten för de allra minsta – en söt och greppvänlig virkad skallra. Dess design är optimerad för små barnhänder, vilket gör det enkelt för ditt barn att utforska och leka med skallran. Med ett svagt och behagligt ljud vid skakning, erbjuder denna skallra en stimulerande upplevelse som inte överväldigar ditt barns sinnen.

Ekologisk och hållbar

Vår virkade skallra är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket garanterar en säker och miljövänlig produkt fri från skadliga kemikalier. Fyllningen består av 100% PLA, ett biologiskt nedbrytbart material framställt av majsstärkelse, vilket bidrar till en hållbar framtid för vår planet.

Idealisk för de minsta

Denna skallra är utformad i lagom storlek för små händer att greppa och hålla i. Dess mjuka struktur och lättvikt gör den till en utmärkt första leksak för spädbarn, uppmuntrande till lek och utforskning från en tidig ålder.

Enkel att sköta om

Skötseln av denna virkade skallra är lika enkel som den är hållbar. Handtvätt rekommenderas för att bevara dess form och färger, vilket säkerställer att din skallra förblir en älskad del av barnets leksamling under lång tid framöver.

Miljövänliga material

Med användning av 100% ekologisk bomull och 100% PLA-fyllning gjord på majsstärkelse, visar vi att det går att förena lekfullhet med ansvar för miljön. Välj en leksak som står för både kvalitet och omsorg om vår jord.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010944