Skallra Virkad Stjärna

Det ursprungliga priset var: 136 kr.Det nuvarande priset är: 109 kr.

I lager

Beskrivning

Upptäck den perfekta första leksaken: Vår virkade skallra

Introducera ditt barn till deras nya bästa vän – vår söt och greppvänlig virkade skallra. Med ett svagt och tröstande ljud vid skakning, är denna skallra designad för att vara den perfekta första leksaken för de minsta. Den är skonsam mot små händer och stimulerar barnets sensoriska utveckling på ett lekfullt sätt.

Designad för små upptäckare

Denna charmiga skallra har en lagom storlek för små händer att utforska och hålla i. Den är tillverkad för att vara lätt att greppa för små fingrar, vilket uppmuntrar till tidig grepputveckling och motoriska färdigheter. Dess mjuka ljud uppmuntrar också till auditiv stimulering på ett icke påträngande sätt.

Högkvalitativt material för trygghet och komfort

Tillverkad med kärlek och omsorg, är denna skallra gjord av 100% bomull och fylld med mjuk polyester, vilket garanterar både hållbarhet och komfort. Materialen är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot barnets känsliga hud, vilket gör leken trygg och bekymmersfri.

En tidlös och hållbar gåva

Vår virkade skallra är inte bara en leksak, utan även en hållbar och tidlös gåva som kan överlämnas från generation till generation. Dess klassiska design och högkvalitativa material gör den till en uppskattad present vid baby showers, dop eller som en välkomstgåva till den nya familjemedlemmen.

Enkel att underhålla för daglig användning

Vi förstår vikten av enkel skötsel, särskilt när det gäller barnleksaker. Därför är vår skallra utformad för att vara enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för daglig användning. Säker och hållbar, denna skallra är mer än bara en leksak – den är en första vän som både tröstar och underhåller.

Artikelnr: MX-0010962

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.