Virkad Skallra Stjärna

139 kr

I lager

Upptäck den perfekta första leksaken: Vår virkade skallra

Introducera ditt barn till deras nya bästa vän – vår söt och greppvänlig virkade skallra. Med ett svagt och tröstande ljud vid skakning, är denna skallra designad för att vara den perfekta första leksaken för de minsta. Den är skonsam mot små händer och stimulerar barnets sensoriska utveckling på ett lekfullt sätt.

Designad för små upptäckare

Denna charmiga skallra har en lagom storlek för små händer att utforska och hålla i. Den är tillverkad för att vara lätt att greppa för små fingrar, vilket uppmuntrar till tidig grepputveckling och motoriska färdigheter. Dess mjuka ljud uppmuntrar också till auditiv stimulering på ett icke påträngande sätt.

Högkvalitativt material för trygghet och komfort

Tillverkad med kärlek och omsorg, är denna skallra gjord av 100% bomull och fylld med mjuk polyester, vilket garanterar både hållbarhet och komfort. Materialen är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot barnets känsliga hud, vilket gör leken trygg och bekymmersfri.

En tidlös och hållbar gåva

Vår virkade skallra är inte bara en leksak, utan även en hållbar och tidlös gåva som kan överlämnas från generation till generation. Dess klassiska design och högkvalitativa material gör den till en uppskattad present vid baby showers, dop eller som en välkomstgåva till den nya familjemedlemmen.

Enkel att underhålla för daglig användning

Vi förstår vikten av enkel skötsel, särskilt när det gäller barnleksaker. Därför är vår skallra utformad för att vara enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för daglig användning. Säker och hållbar, denna skallra är mer än bara en leksak – den är en första vän som både tröstar och underhåller.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010962