Keramisk Fönborste Grön

399 kr

I lager

Perfekt för föning och styling

Denna mindre fönborste från BaByliss är speciellt utformad för att erbjuda optimal föning och styling för kort till mellanlångt hår.

Kompakt storlek

Med sin kompakta storlek och 19 mm diameter är denna borste utmärkt för att ta med sig på resan eller förvara i sportbagen.

Idealisk för kort till mellanlångt hår

Denna borste är särskilt lämplig för personer med kort till mellanlångt hår och erbjuder enkel hantering och mångsidig styling.

Resevänlig design

Dess mindre storlek gör den idealisk för resor eller för att ha med sig i gymväskan, vilket säkerställer att du alltid kan ha ditt hår i toppskick, var du än befinner dig.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010411