Hårband Kids Rosa med Guldhjärtan

44 kr

I lager

Bedårande tyghårband med hjärtmönster

Vårt tvistade tyghårband för barn är en bedårande accessoar som kommer att förgylla deras vardag. Det är speciellt designat med ett lekfullt mönster av gulliga guldhjärtan som ger en extra dos charm till deras frisyrer.

Charmig rosa färg med guldhjärtan

Detta hårsmycke har en underbar rosa färg som passar perfekt för barn. De gulliga guldhjärtana lägger till en touch av elegans och lekfullhet samtidigt som de håller håret på plats.

Lägg till stil i barnens vardag

Vårt tvistade tyghårband är enkelt att använda och perfekt för vardagsbruk. Det ger inte bara funktion utan också en extra dos stil till barnens frisyrer, oavsett om de är på väg till skolan, en fest eller bara en dag med lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008361