Färg Snodd Kids 30 st Ljus

55 kr

I lager

Mångsidiga klassiska hårsnoddar i storpack

Vårt storpack med 30 klassiska hårsnoddar är den perfekta lösningen för alla dina hårsnoddbehov. Varje snodd mäter 3 mm i bredd och är mångsidig nog att användas för att skapa flera olika frisyrer och stilar.

Färgglada och metallfria för bekväm användning

Dessa hårsnoddar kommer i en mix av färger som gör dem roliga och lekfulla att använda. Dessutom är de helt fria från metall, vilket gör dem skonsamma mot håret och bekväma att bära under hela dagen.

Hållbarhet och kvalitet i varje snodd

Varje snodd är tillverkad av 100% polyester och är utformad för att vara hållbar och pålitlig. Vi har också smart förpackat dem i dubbla lager för att säkerställa att de behåller samma höga kvalitet som våra andra förpackningar.

Perfekt för daglig hårstyling

Oavsett om du behöver hålla ditt hår ur ansiktet under träning, skapa en snygg svans eller fläta, eller helt enkelt organisera ditt hår, är vårt storpack med 30 klassiska hårsnoddar den perfekta lösningen. Dessa snoddar är praktiska, färgglada och skonsamma mot håret, vilket gör dem till ett oumbärligt tillbehör för din dagliga hårstyling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008368