Hårnålar Mix 4 st Melerade

52 kr

I lager

Hårnålar i Set

Detta set innehåller fyra stycken hårnålar för att hålla din frisyr på plats med stil. En av hårnålarna är melerad och är 5 mm bred, vilket ger en subtil och elegant touch till din look. Dessutom inkluderar setet två skruvade hårnålar i guldfärg, perfekta för att addera en touch av glamour till din frisyr. Den fjärde hårnålen är dekorerad med en rund detalj, vilket ger en extra charm till din look.

Alla hårnålar sitter mycket bra i håret och är ett perfekt tillbehör för att komplettera din frisyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010424