Hårnålar Fest 4 st Blå/Guld

52 kr

I lager

Festliga Hårnålar Set

Detta set innehåller fyra festliga hårnålar som är perfekta för att lägga till extra glans till din frisyr. Du får två enkla hårnålar i guld, vilket ger en klassisk och elegant touch till din look. Dessutom ingår en bred hårnål i guld med struktur, vilket skapar en intressant och iögonfallande detalj i din frisyr. Den fjärde hårnålen är i pärlemor, vilket ger en subtil touch av elegans och kan vara i vitt eller blått, vilket ger en snygg kontrast till ditt hår.

Dessa festliga hårnålar är perfekta för att bära vid speciella tillfällen och kommer definitivt att lysa upp din frisyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010418