Essential Resväska för Barnvagn City Mini ZIP

969 kr

I lager

Maximera Ditt Äventyr med City Mini Zip: Upptäck Baby Joggers Resväska

Res säkert och stiligt med din City Mini Zip, skyddad av Baby Joggers innovativa resväska. Denna väska är anpassad för att skydda din barnvagn och underlätta varje resa.

Skyddande och Praktisk Förvaring

Baby Joggers resväska skyddar effektivt din City Mini Zip. Den är lätt att använda och vadderad för maximalt skydd, vilket gör den idealisk för alla transportmedel.

Bekväm Bärbarhet

Res bekvämt med Baby Joggers ryggsäcksanpassade resväska. Den ger handsfree-komfort, vilket är perfekt för den rörliga familjen.

En Perfekt Reskamrat

Ta med din City Mini Zip överallt med denna mångsidiga resväska. Den är inte bara ett praktiskt tillbehör, utan en del av en njutbar familjeresa.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008331