Baby Travel Nest Surround

150 kr

I lager

Den nya Surround är det senaste tillskottet i Baby Delights Snuggle Nest-serie, och den har samma funktioner som föräldrarna har kommit att älska i den ursprungliga modellen. Den erbjuder ett nytt alternativ för föräldrar som vill sova lugnt med sitt barn. Den viks enkelt ihop till en väska som är lätt att ta med.

Amningsljus som automatiskt stängs av efter fem minuter
Ljudfunktioner som vaggvisor (Brahms vaggvisor) och lugnande livmoderljud. Ljudet stängs av automatiskt efter 5 minuter och volymen kan justeras
Andningsbara plastväggar för stabilitet och ett vadderat avtagbart bomullsöverdrag på ovansidan
Andningsbara “mesh”-insatser på sidorna
Tyg “Beige Doodle”
Hård madrass och lakan av 100 % bomull

Mått: 71 x 43 x 13 cm
Ihopvikt till väska: 41 x 30 x 15 cm

Vikt: 1,9 kg
Användning: 0-15 kg
Skötselråd Maskintvätt vid 40 °C och torktumlare
Färg: Beige doodle
Övrigt: 2 x AA-batterier (säljs separat)

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001710