Baby Travel Nest Supreme

Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 349 kr.

I lager

Översikt av Snuggle Travel Nest Supreme

Snuggle Travel Nest Supreme är Baby Delights första modell för samsovning och har varit på den svenska marknaden sedan 2003. Detta samsovningssystem erbjuder ett mjukt, säkert och bekvämt sovutrymme för spädbarn när flera personer delar en säng. Den rymliga designen ger ett intimt och mysigt sovutrymme. Dess hopfällbara och bärbara natur gör den idealisk för resor och besök hos vänner. Många föräldrar uppskattar även dess användbarhet som skötbord.

Design och Komfort

Snuggle Nest Supreme kännetecknas av en robust plastram med ventilationshål, omgiven av ett mjukt quiltat överdrag som är lätt att ta bort och tvätta. En skummadrass, täckt av ett 100% bomullslakan, bidrar till ytterligare komfort. Både överdraget och lakanet kan maskintvättas och torktumlas.

Funktioner och Säkerhet

Denna modell inkluderar ett mjukt nattljus som automatiskt stängs av efter fem minuter och kan spela brusljud eller vaggvisa. Dess ventilerade plastväggar ger stabilitet, och det vadderade bomullsöverdraget är avtagbart. Sidinsatser av mesh-material förbättrar ventilationen. Den levereras med ett ”Green Leaves”-tygmönster och en 100% bomullslakan på madrassen. En avtagbar kil ingår också, vilken kan vara till hjälp för barn med förkylningar eller kolik.

Specifikationer

– Mått utvikt: Längd 60 cm, Bredd 38 cm, Höjd 12,5 cm.
– Mått ihopvikt: Längd 40,5 cm, Bredd 38 cm, Höjd 12,5 cm.
– Vikt: 1,9 kg.
– Användning: Lämplig för barn upp till 15 kg.
– Skötsel: Maskintvätt vid cirka 40°, kan torktumlas.
– Övrigt: Kräver 2 st AA-batterier (ingår inte).

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001709