Barnens uppslagsbok om förhistoriska djur

Det ursprungliga priset var: 199 kr.Det nuvarande priset är: 159 kr.

I lager

Upplev den förhistoriska världen som aldrig förr

Följ med på en otrolig tidsresa genom den förhistoriska djurvärlden med vår uppslagsbok som spänner från livets ursprung till dinosauriernas era och däggdjurens ankomst. Denna bok är en skattkista av information, perfekt för nyfikna sinnen som vill utforska de mäktiga varelserna som en gång härskade på jorden.

Fascinerande fakta och senaste upptäckterna

Varje sida är fylld med nygjorda illustrationer och fängslande fakta som belyser de allra senaste upptäckterna inom paleontologi. Upplev Tyrannosaurus rex och många andra unika förhistoriska djur, som de aldrig tidigare skildrats, från de majestätiska flygödlorna till Paraceratherium, den gigantiska noshörningen som tornade högre än en giraff.

Möt de förhistoriska jättarna

Upptäck de mest imponerande varelserna som någonsin vandrat på vår planet. Vår bok tar dig nära de enorma dinosaurierna, de skickliga flygödlorna och de första däggdjuren, vilket ger en oöverträffad inblick i deras liv och tider genom detaljrika illustrationer och lättillgängliga texter.

Ett nytt ljus på förhistoriska ikoner

Genom att använda de senaste vetenskapliga rönen kastar denna uppslagsbok nytt ljus på välkända dinosaurier och introducerar läsaren för mindre kända, men lika fascinerande, förhistoriska djur. Lär dig om deras livsmiljöer, beteenden och de omvälvande händelserna som formade deras existens och vår planets historia.

En oumbärlig resurs för unga forskare

Perfekt för skolprojekt, vetgiriga barn eller som en fascinerande läsning för hela familjen; denna bok är en oumbärlig resurs för alla som är intresserade av naturhistoria och de fantastiska varelserna som en gång bebodde jorden. ”Upplev den förhistoriska världen” är inte bara en bok, det är en portal till en svunnen värld, redo att utforska.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010961