0%

Öronproppar Puttyballs Silikon Mix

95 kr

Mixade färger

Öronproppar tillverkade av syntetiskt resin

Öronproppar tillverkade av syntetiskt resin är en idealisk lösning för att skydda dina öron mot buller och oönskat ljud. Denna typ av material är känd för sin flexibilitet och hållbarhet, vilket gör det möjligt att forma öronpropparna exakt efter dina öron för att uppnå en perfekt passform. Med hjälp av dessa anpassade öronproppar kan du njuta av en bekväm och skyddande ljudupplevelse i olika situationer.

Enkel att forma för att passa dina öron

Att forma öronpropparna för att passa dina öron är enkelt och smidigt. Det syntetiska resinmaterialet är mjukt och följsamt, vilket gör det möjligt att enkelt forma det efter din öronform. Produktens användarvänlighet gör att du kan anpassa öronpropparna till dina egna öron med minimal ansträngning och maximal komfort.

Fördelar med syntetiskt resin

Syntetiskt resin har många fördelar när det gäller tillverkning av öronproppar. För det första är det hypoallergent, vilket gör att det är lämpligt för personer med känslig hud och allergier. Dess flexibla egenskaper gör att det kan formas för att passa olika öronformer och storlekar, vilket garanterar en perfekt passform. Dessutom är syntetiskt resin tåligt och hållbart, vilket ger öronpropparna en lång livslängd.

Bekväma och effektiva skydd

Med öronproppar tillverkade av syntetiskt resin kan du njuta av en bekväm och effektiv ljudisolering. Den formbara konstruktionen gör att öronpropparna sitter på plats utan att orsaka obehag, samtidigt som de effektivt blockerar ut oönskat ljud och skyddar dina öron. Oavsett om du vistas i en bullrig arbetsmiljö, sover i en störig omgivning eller behöver skydd för att koncentrera dig, kommer dessa öronproppar att förbättra din upplevelse och välbefinnande.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: