Toalettblock 5 in 1 Starter Bamboo & Lotus 55 ml

26 kr

I lager

Söker du efter det perfekta sättet att hålla din toalett ren och fräsch?

Då har vi lösningen för dig – Ambi Pur 5in1 Toalettblock. Låt oss utforska hur detta toalettblock kan förvandla din toalettupplevelse.

5 in 1 toalettblock för ultimat renlighet:

Ambi Pur 5 in 1 toalettblock erbjuder en unik 5-i-1-upplevelse för din toalett. Det är mer än bara ett vanligt toalettblock, det är din nyckel till en fräsch och gnistrande ren toalett.

Toalettblocket är utrustat med ett speciellt kuddsystem där vätskan sticker ut. Detta system låter dig fortsätta känna blockets fräscha doft, även mellan sköljningarna. Aldrig tidigare har din toalett luktat så gott, varje gång du går in.

Det är inte bara doften som är viktig. Ambi Pur 5 in 1 toalettblock har även en anti-kalk-formel som ser till att din toalett förblir strålande ren. Säg adjö till kalkavlagringar och välkomna en gnistrande ren yta.

Bekämpa obehagliga lukter effektivt:

Vårt toalettblock är inte bara designat för renhet, det är också utformat för att effektivt neutralisera obehagliga lukter. Släpp in fräschören i ditt badrum och säkerställ en behaglig atmosfär.

Håll din toalett ren, fräsch och doftande med Ambi Pur 5 in 1 toalettblock. Upplev en fem-i-ett-upplevelse som ger dig doft, renhet och en obehaglig luktbekämpning, allt i ett.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008093