3D Lumi Glow Ritplatta Adventure

Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 200 kr.

I lager

Beskrivning

Utforska den mest innovativa 3D ritplattan på marknaden. Utrustad med avancerat LED-ljus och en nattlampa som förvandlar barnrummet till en magisk plats för kreativitet och drömmar. Denna fantastiska 3D-ritplatta kombinerar de senaste teknologierna inom 3D-ritning med en förtrollande glödeffekt, vilket ger dig en unik och underhållande konstupplevelse.

Med vår 3D-ritplatta kan du skapa fantastiska konstverk som verkligen tar liv när mörkret faller. De detaljerade linjerna på ritplattan ger en känsla av djup och dimension och den inbyggda glödlampan sprider ett mjukt och lugnande ljus när det är dags att vila. Detta gör det till den perfekta ritplattan för konstnärer i alla åldrar.

Det ultimata valet för att utforska din kreativitet och skapa konst som verkligen sticker ut. Ge ditt konstnärskap en extra dimension och låt det lysa med vår innovativa och förtrollande 3D ritplatta Glow. Gör varje kväll till en konstnärlig upplevelse och låt din fantasi flöda fritt med denna fantastiska ritplatta!

Setet innehåller: 1 bas, 1 genomskinlig platta (ca 24,5 x 19 cm), 3 bakgrundsbilder, 5 färgpennor, 1 torkduk.

Kräver 4 x AAA-batterier (ingår inte)

Ålder: 3+ år
CE-märkt

Artikelnr: MX-0007851

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.