Kylväska Djungeltiger

299 kr

I lager

Med denna coola väska kan du enkelt förvara snacks och drycker som måste hålla sig varma eller kalla. Den har tillräckligt med utrymme för en lunchlåda, frukt och en juicekartong. Den svala väskan med djungeltiger-design är perfekt för skolan, picknick eller en dagsutflykt. Den isolerade väskan har ett praktiskt handtag, stängs enkelt med en dragkedja och är tillräckligt stor för att rymma flera lunchartiklar.

Färg: Grön
Volym: 6 liter
Mått: 24 x 29 x 9 cm
Vikt: 360 g
Material: yttermaterial PVC och polyester, insida PEVA

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007520