5%

Peltor Kid Hörselskydd Barn

199 kr

Peltor Kid är ett hörselskydd för barn som skyddar barnets öron från buller. Hörselskyddet kan användas t ex vid konserter, höga gräsklipparljud, trafikbuller och andra ljudkällor som kan vara jobbiga eller skadlig för hörseln. Hörselskydden är justerbara för att passa olika huvudstorlekar. Bekvämt och effektivt hörselskydd som har utformats för yngre användare över 5 år. Färgen är mycket synlig, vilket ökar säkerheten. Bekväma att använda tack vare mjuka, breda dämpkuddar som hjälper till att minska trycket och värmeuppbyggnaden. Återanvändbara och lätta att hålla rena tack vare de utbytbara dämpkuddarna och inläggen.

Sänker bullernivån med upp till 27 dB
Ålder: 5+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: