Infoband id-armband

35 kr

Beskrivning

Infoband ID-armband för Barn: Säkerhet och Sinnesro på Utflykter

Infoband är det perfekta ID-armbandet för barn som ger dig sinnesro under utflykter och resor. Detta återanvändbara och vattentåliga armband är designat för att hålla ditt barn säkert genom att ge enkel åtkomst till viktig kontaktinformation, vilket gör det till en oumbärlig följeslagare för alla föräldrar.

Användarvänlig och Bekväm Design

Infoband är lätt att justera och fästa på barnets handled med en säker spänne, vilket förhindrar att barnet tar av det själv. Tillverkat av ett mjukt och bekvämt material, är armbandet skonsamt mot barnets hud och bekvämt att bära hela dagen.

Plats för Viktig Information

Detta ID-armband har en särskild plats där du enkelt kan skriva viktig information som barnets namn, en förälders telefonnummer och andra relevanta uppgifter. Skulle barnet komma bort, blir det lättare att snabbt återförena er.

Perfekt för alla Aktiviteter

Infoband är idealiskt för dagsturer, skolresor, festivaler och även för vardagliga aktiviteter som lek i parken. Det säkerställer att ditt barn alltid har viktig kontaktinformation med sig, vilket gör det till ett tryggt val för alla tillfällen.

Vattentålig och Hållbar

Det vattentåliga materialet gör att Infoband står emot tuffa lekar och aktiviteter, oavsett väder. Eftersom armbandet är återanvändbart, kan det användas gång på gång, vilket inte bara är ekonomiskt, utan också miljövänligt.

Skydda ditt barn och säkerställ att de alltid har din kontaktinformation tillgänglig med Infoband ID-armband – det perfekta valet för trygghet och sinnesro på alla äventyr.

Artikelnr:
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.