Super Studsboll Popper Toss 5.5 cm Camo

39 kr

I lager

Den här fantastiska Super Studsbollen är utformad för att ge timmar av spänning och underhållning för alla åldrar. Med en imponerande förmåga att studsa över 150 cm i höjden blir denna boll en källa till glädje och fascination för både barn och vuxna. Tillverkad med högkvalitativt och hållbart material, är Super Studsbollen konstruerad för att klara av både inomhus- och utomhuslekar. Dess unika egenskaper gör att den kan studsa på ett sätt som fångar uppmärksamheten och skapar spännande lekmöjligheter. Använd den inomhus för att skapa roliga aktiviteter även när vädret inte tillåter utomhuslek. Ta den utomhus och se hur högt den kan nå när den släpps på hårt underlag. Dess imponerande höga studshöjd gör den till en perfekt lekkamrat för trädgårdslekar, parkaktiviteter och mycket mer

Inte lämpligt för barn under 5 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ålder: 5 år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007501