Baby Napp Bok+Kokos 6+ Anatomic

134 kr

I lager

En naturlig start för de nyfödda

Möt Skogens napp – designad för att introducera varje ny generation till en hållbar livsstil. Detta är en investering i barnets framtid och vår planet, redan från första dagen.

Tillverkad med omsorg för miljön

Skogens napp är framställd i Sverige med stor hänsyn till miljön, använder upp till 97 % förnybara resurser vilket gör den både klimat-positiv och återvinningsbar. Ett ansvarsfullt val för miljömedvetna familjer.

Anpassad för barnets komfort

Med sin unika fjärilsformade sköld och sex ventilationshål erbjuder nappen optimal komfort och andningsförmåga för bebisen. Välj mellan fyra olika sugdelar för att hitta den perfekta passformen för ditt barns muntliga utveckling.

Eko-vänlig förpackning

Vi är engagerade i att minska plastanvändningen, därför levereras Skogens napp i en helt återvinningsbar pappersbox. En hållbar produkt från start till slut, för ett renare samvete och en renare värld.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009595